Amb llum pròpia

Por Redacción

El matí despunta a l’obrador. Després de treballar hores de fosc, es desperten les primeres flaires. Les masses pugen, les mans s’han tornat d’un blanc farina i sembla impossible no clavar una queixalada als pans, pastissos i pizzes que s’han posat a refredar. Ja arriben els primers clients, i per fi comença el frenesí de feina a la botiga.

Un any més, dediquem aquest calendari als nostres clients, i a aquella llum que desprenen els seus obradors. L’encarregat de captar-la ha sigut Robert Garcia (Barcelona, 1982). Autodidacta i establert a l’estudi Gaur Il.lustració, va començar el camí com a il.lustrador durant la temporada que vivia a Itàlia. Durant la seva trajectòria ha treballat per Museus de Barcelona, Cosmocaixa, i aquest any ha dibuixat el cartell de les festes de Gràcia a Barcelona.

En l’edició del 2023 continuem amb la recepta del mes, a través d’un codi QR es podrà accedir a les diferents especialitats que hem preparat pel pròxim any. I com cada any per seguir la tradició, hem destacat les principals dates assenyalades dels diferents sectors amb els quals treballem, perquè es tinguin ben presents.

Per més informació:

Cristina Ylla – Comunicació

cristina.ylla@ylla1878.com

Ylla 1878

Ctra. De Manlleu, KM. 1,4 – 08500 Vic (Barcelona)

Tel. 93 886 27 44


Artículos relacionados