Condis col·labora amb la distribució del llibre ‘Cuina Catalana’ de Montagud Editores

Por Redacción

La cadena de supermercats Condis col·labora amb Montagud Editores, per al llançament i enviament del llibre ‘Cuina Catalana’.

Condis ha volgut formar part del projecte en reconeixement a la cultura i receptari català.

El llibre, escrit pels dos xefs catalans, Borja Sierra i Óscar Gómez, amb pròleg de Joan Roca, ha sortit a la llum el 23 d’abril, coincidint amb Sant Jordi i la Diada del llibre.

La cadena de supermercats Condis ha col·laborat amb Montagut Editores, en el llançament i distribució de la seva propera novetat editorial “Cuina Catalana”, el llibre que revolucionarà la manera d’entendre la cuina catalana arreu del país.
Aquest llibre, escrit pels dos xefs catalans, Borja Sierra i Óscar Gómez, vol donar a conèixer la cuina de barri, amb un receptari del nostre territori, on origen i tradició són el principal punt de partida.
Condis, com a cadena de supermercats arrelada a Catalunya i alineada amb els valors de proximitat, ha volgut participar del projecte en reconeixement a la cultura i receptari català.

Montagud Editores ha presentat aquesta novetat editorial el 23 d’abril, coincidint amb Sant Jordi i la Diada del llibre, a la seva llibreria “Mil Hojas” de la ciutat comtal, amb la presència de Condis durant l’acte oficial de presentació i signatura.

El llibre “Cuina Catalana”
‘Cuina Catalana’ s’uneix a la trajectòria de Montagud Editores, reconeguda per ser el segell de referència de xefs i autors d’Estrella Michelin com Els Roca, Angel Leon, Paco Roncero, Toño Pérez entre d’altres. Una obra escrita per Borja Sierra, propietari i xef del restaurant Granja Elena, guardonat amb un Sol Repsol, i Òscar Gómez, xef i periodista gastronòmic.

El llibre compta també amb el pròleg de Joan Roca, propietari del conegut restaurant ‘El Celler de Can Roca’, actualment amb tres estrelles Michelin.

Ideal pels amants dels fogons, ‘Cuina Catalana’ pretén apropar i redescobrir els seus plats més icònics, tant als professionals com al públic aficionat.

La cuina que et fa sentir casa
Amb una tirada inicial de dos mil exemplars, i amb un públic expectant dins i fora de Catalunya, la cadena de supermercats participa en l’enviament a domicili i packaging d’aquest llibre.
A més a més, Condis ha volgut obsequiar els lectors i lectores, amb l’elaboració d’un punt de llibre en reconeixement al què representa la cuina catalana per la cadena, en una Diada tan especial com és la de Sant Jordi.

Sobre Condis Supermercats
Condis és una empresa fundada el 1961, amb seu a Barcelona i amb una forta presència a Catalunya i Andorra de 688 supermercats, en règim de botiga pròpia i de franquícia, dels quals 226 establiments estan a Barcelona capital.
L’empresa té una quota al voltant del 10% en superfície a Catalunya i està especialitzada en supermercats de proximitat i conveniència, amb una quota de mercat que arriba al 25% a la demarcació de Barcelona, en els formats de proximitat i petit supermercat. A més a més del model de botiga física, Condis ofereix un servei d’entrega en línia de qualitat, a través de la seva plataforma CondisLine. Actualment, CondisLine cobreix el 50% del mercat total de Catalunya i va constituir un canal clau del servei de Condis durant el 2020. L’empresa està molt involucrada en iniciatives ESG i compta amb un model de negoci enfocat a reduir l’impacte mediambiental del sector de l’alimentació i col·labora de forma activa amb nombroses organitzacions d’acció social.

Artículos relacionados